Cara Ngontrol Kualitas Perusahaan Kita

Ana manufaktur tanduran gawean liyane ing pasar.Mulane, syarat kualitas sing dibutuhake dibutuhake kanggo ngasilake saka manufaktur. Saiki ayo ngenalake babagan kontrol kualitas perusahaan:

Kaping pisanan: Bahan mentah sing dipilih: partikel plastik

(1) Bahan-bahan anyar PE sing diimpor 80% + bahan-bahan kelas pertama 10% + bahan bledosan 10% digunakake kanggo modifikasi granulasi kanggo nambah kekarepan, kekarepan lan nyegah retak.

(2) Bahan mentah produk PEVA njamin EVA50% lan PE50%, kanggo mesthekake kelembutan lan simulasi godhong, lan kekandelan ngluwihi 10% produk umum ing pasar kanggo njamin rasa.

(3) Tanduran lingkungan sing cocog karo banyu digunakake kanggo proses percetakan godhong, lan warna sing diimpor digunakake kanggo warna supaya njamin simulasi warna sing dhuwur lan ora ana owah-owahan warna.

(4) A + C ngiyataken kothak perdagangan asing khusus khusus digunakake kanggo kemasan karton.

(5) Bahan mentah kayu asli kayata cagak kayu lan cagak pring kabeh digawe saka bahan kayu sing atos lan tebal, sing dituku lan dilebokake kanthi umume, garing nganti 3-6 wulan lan banjur garing ing suhu medium suwene 7-10 dina. Sawise pot wis rampung, garing nganti 5-7 dina kanggo mesthekake, ora cokotan, cacing, cendhek utawa kelembapan.

Kapindho: Perangkat lunak anyar: Nganti saiki, 70% peralatan wis nganyari.

(6) Rong set peralatan foliar kanthi otomatis kanggo ngatasi masalah produktivitas lan bedane kanthi efektif.

(7) injeksi skru sing akeh digunakake kanggo posisi balung batang lan godhong supaya njamin batang lan godhong ora dibanting lan rusak.

(8) Perusahaan nandur modal meh 500,000 kanggo netepake piranti perawatan gas exhaust supaya njamin kabeh proses produksi tundhuk karo syarat perlindungan lingkungan nasional.

Kaping tiga. Proses produksi:

(9) 80% buruh ngarep luwih karyawan luwih saka telung taun. Keahlian lan profesionalisme para karyawan lawas mesthekake yen produk dijamin wiwit wiwitan produksi.

(10) Masalah tanduran, akeh pelanggan nganggep barang-barang kasebut ora bener, amarga wit ora digawe kanthi artifisial sawise rampung proses kasebut. Pokok pring nyata lan produk seri kayu kayu nyata, kita lebokake godhong ing wit sawise nandur pari sing njaga produk tetep apik lan apik. Ora perlu para pelanggan mbukak maneh godhong, supaya keluhan pelanggan ora apik nalika proses penjualan.


Wektu kirim: Mei-29-2020