Wisata Pabrik

fac (1)

Departemen Printing Screen

Bengkel iki duwe 10 karyawan sing nggunakake mesin cetak otomatis kanggo nyithak kain putih kanthi macem-macem godhong.

fac (2)

Departemen Nglereni Die

Ana 80 karyawan ing bengkel kasebut. Gunggunge 85 macnine kalebu 5 Mesin Tumbuk, 20 Mesin Mesin, 10 Mop Mesin Minyak, 50 Mesin Radio-Bone. Godhong dicetak dening departemen percetakan layar dicenthang lan dibentuk, banjur ditembak njupuk balung.

fac (3)

Departemen Majelis

Ana 50 karyawan ing bengkel kanggo ngumpul bahan rampung balung rampung saka balung miturut wit beda.

fac (7)

Departemen Majelis Wit

Ana 25 buruh ing bengkel kanggo ngumpul godhong sing wis rampung lan nandur tungku miturut wit sing beda. Nggawe produk dadi wit lengkap.

fac (4)

Jasa Kemasan

10 karyawan kanggo nyelehake produk sing dipasang ing kantong lan karton utawa dikempalken miturut syarat pelanggan.

fac (5)

Dinas Pemeriksa Kualitas

Perusahaan kita duwe 10 QC, mriksa produsen sajrone produksi, mbandhingake conto kanggo mriksa produk sadurunge paket. Sadurunge kiriman, nglakokake pemeriksaan kanthi acak babagan produk sing dibungkus kanggo mriksa produk lan kualitas produk.

fac (6)

Pengiriman Kaping

Kita duwe siji lori lan pembalap ngirim mobil kargo menyang Check-In Station.

Uga duwe 10 buruh sing pengalaman 10 taun loading.