Tanduran Tropika Ponggawa

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Wit gedhang artifisial kanggo hiasan njero ruangan godhong PEVA

    Wit gedhang artifisial kanggo hiasan njero ruangan godhong PEVA
    Jeneng: wit gedhang Ponggawa
    Item: JWS2648-1
    Dhuwur: 180cm
    Paket: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kg saben pcs
    GW: 11 kg saben karton
  • New product potted plants artificial yucca plants with pot for home decoration

    Tanduran pot potensial anyar yaiku tanduran yucca nganggo pot kanggo hiasan omah

    Jeneng Produk Yucca Code Item JWT3030 Material Bahan PE + Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Warna Colour Green Payment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman babagan 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon Hiasan apik kanggo endi wae Paket 165 × 18 × 18 / 2pcs Dhuwur 150c ...
  • Artificial green tree artificial bonsai for table decoration

    Bonsai Ponggawa wit ijo kanggo hiasan meja

    Jeneng Produk Yucca Code Item JWT3073 Material Material PE + Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Warna Colour Green Payment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba trade logo Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman babagan 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan sing apik kanggo ngendi wae Paket 70 × 38 × 19 / 4pcs Height 54cm ...
  • New arrival factory artificial yucca plant for sale

    Pabrik tanduran yucca anyar kanggo didol

    Jeneng Product Sisal Item Code JWS3029 Material Material PE + Plastik Grosir omah kembang potted Werna Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Tampa logo pelanggan Kanggo kiriman Wektu ing wektu 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan apik kanggo ngendi wae Paket 110 × 33 × 16 / 4pcs Dhuwur 90cm ...
  • Top fashion good quality bright green cheap artificial tree plants bonsai

    Top kualitas apik sing padhang ijo tanduran tiruan murah bonsai

    Jeneng Produk Produk Kod Item JWT2743 Kain Bahan + Plastik Gaya omah Grosir kembang potted Werna warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Tampa logo pelanggan Wektu Ngirim sekitar 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan apik ing endi wae Paket 70 × 38 × 19 / 4pcs Height 60 ...
  • High Quality Artificial Decorative PE 180CM Plants Artificial Landscaping Palm Trees For Sale Outdoor UV Resist

    Tanduran Hiasan Artifisitas Kualitas Berkualitas Tanduran Sawit Ponggawa Kasedhiya Kanggo Dijual Resor UV Outdoor UV

    Jeneng Produk Kode Barang JWT3132 Material PEVA + Plastik Gaya omah Grosir kembang potted kembang Bunga Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Perdagangan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang sing apik, lan katon apik Paesan sing apik kanggo ngendi wae Paket 195 × 21 × 21 / 2pcs Tinggi 180 ...
  • Factory price high quality 3 branches yucca potted decorative plastic tree artificial plant tree

    Rega pabrik pabrik berkualitas 3 cabang yucca ditambahi tanduran plastik gawean kayu

    Jeneng Product Sisal Item Code JWS3028 Material PE Gaya borong omah hiasan pot kembang wit Werna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Tampa logo pelanggan kanggo kiriman Wektu Ngirim sekitar 15-30 dina lan miturut pesenan jumlahe Feature Top wit Ponggawa sing dirancang khusus, Godhong luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang sing apik, lan apik Hiasan apik kanggo ngendi wae Paket 75X30X15 / 4pcs Dhuwur 60cm ...
  • Factory direct sale indoor decoration lifelike mini artificial large aspidistra tree artificial plant

    Pabrik langsung nggawe hiasan njero ruangan dekoratif pokok tanduran aspidistra artifisial sing gedhe

    Jeneng Produk Yucca Code Item JWT3074 Material Bahan PE + Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Warna Colour Green Payment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba trade logo Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman babagan 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon Hiasan apik kanggo endi wae Paket 50 × 30 × 15 / 4pcs Dhuwur 35cm ...
  • New product wholesale artificial plants artificial cycas

    Tanduran gawean cemilan produk anyar

    Jeneng Product Cycas Item Code JWT3075 Material PE + Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Werna Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Tampa logo pelanggan Kanggo kiriman Wektu ing wektu 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Dekorasi kanggo ngendi wae Paket 98 × 38 × 19 / 4pcs Dhuwur 82cm ...
  • Artificial bonsai tree for sale artificial plants treees factory

    Pokok bonsai gawean kanggo didol pabrik pabrik tanduran tiruan

    Jeneng Produk Yucca Code Item JWT3076 Material Material P + Plastik Grosir omah kembang potted Colour Werna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman babagan 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang sing apik, lan katon apik Dekorasi kanggo ngendi wae Paket 102 × 23 × 21 / 2pcs Dhuwur 85c ...