Sawit Ponggawa

  • Top selling good quality eco plastic cheap home decoration evergreen artificial plant

    Dodolan plastik kualitas eco plastik murah sing apik kanggo tanduran tiruan evergreen

    Jeneng Produk Kode Barang JWT1583 Kain Bahan + Kain Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Werna warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Tampa logo pelanggan Wektu Ngirim sekitar 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon Hiasan apik kanggo endi wae Paket 130 × 33 × 16 / 4pcs Dhuwur 1 ...
  • Hot sale Plastic palm plants factory artificial palm tree for indoor decoration

    Penjualan panas Pabrik palem plastik pabrik wit sawit kanggo hiasan njero ruangan

    Wit wit palem lan tanduran kanggo hiasan
    Jeneng: wit sawit buatan
    Item: JWS3068
    Dhuwur: 160cm
    Paket: 180x21x21 / 2pcs
    NW: 3,5 kilogram pcs
    GW: 8 kg saben karton
  • New arrival artificial palm tree green plastic tree

    Tekan anyar wit sawit plastik wit ijo

    Jeneng Produk Kode Barang JWS3099 Material PEVA + Plastik Grosir omah hiasan kembang potted Colour Colour Green Payment term L / C, T / T, Western Union, Alibaba perdagangan jaminan Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman babagan 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan sing apik kanggo ngendi wae Paket 122 × 32 × 16 / 4pcs Dhuwur 110 ...
  • High Quality Artificial Decorative PE 180CM Plants Artificial Landscaping Palm Trees For Sale Outdoor UV Resist

    Tanduran Hiasan Artifisitas Kualitas Berkualitas Tanduran Sawit Ponggawa Kasedhiya Kanggo Dijual Resor UV Outdoor UV

    Jeneng Produk Kode Barang JWT3132 Material PEVA + Plastik Gaya omah Grosir kembang potted kembang Bunga Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Perdagangan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang sing apik, lan katon apik Paesan sing apik kanggo ngendi wae Paket 195 × 21 × 21 / 2pcs Tinggi 180 ...