Godhong Ficus Daun

  • Popular Artificial Mini Plastic Plants Simulation Decorative Branches Ficus Leaves

    Tanduran Hiasan Plastik Mini Artipis Paling populer Daun Ficus

    Jeneng Produk Ficus Code Item JWL019 Kain Material + Plastik Grosir omah omah hiasan kembang potted Werna Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan dagang Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khas Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan kanggo ngendi wae Paket 76 × 45 × 38 / 120pcs Dhuwur ...