Godhong Bambu Ponggawa

  • 2020 China factory cheap hot sale wholesale artificial bamboo leaves

    2020 pabrik China murah adol godhong pring tiruan murah

    Jeneng Produk Kode Barang Bambu JWL045 Kain Material + Plastik Grosir omah kanthi hiasan kembang potted Werna Warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon Hiasan apik kanggo ngendi wae Paket 100 × 57 × 45 / 600pcs Heigh ...