Dracaena Ponggawa

  • Market popular decorative artificial silk plants and trees

    Pasar tanduran sutera lan sutera buatan hiasan sing populer

    Jeneng Produk Dracaena Code Item JWS2595-1 Bahan PEVA + Plastik Grosir omah kanthi hiasan kembang potted warna Werna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman wektu 15-30 dina lan miturut jumlahe pesenan Sampeyan, Tanduran buatan ndhuwur kelas Khusus dirancang, Daun sing luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan apik ing endi wae Paket 60 × 52 × 13 / 8pcs Heigh ...
  • Artificial trees-dracaena fragrans green plastic

    Wit-witan buatan-dracaena wangi plastik ijo

    Jeneng Produk Dracaena Code Item JWS1759 Material PEVA + Plastik Gaya Grosir omah hiasan kembang potted Colour Tembung Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Perdagangan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon Dekorasi sing apik kanggo ngendi wae Paket 140 × 34 × 17 / 4pcs Dhuwur ...