Babagan Kita

Profil Perusahaan

about

Zhejiang Jiawei Arts & Crafts Co, Ltd minangka pabrikan lan ekspor tanduran tiruan , kembang , godhong lan wit. Kita dumunung ing kutha Dongyang, propinsi Zhejiang, China. Produk utama kita kalebu wit Ponggawa, wit Ficus, wit pring, wit Fiddle, wit klapa, wit pisang, tanduran Dracaena, tanduran Orchid lan tanduran Monstera lsp.

Madeg ing taun 2003, Pabrik kita ngrebut area 26000 meter persegi lan ruangan showor 400 kothak. Nganti 16 wulan, pabrik kita saiki duwe luwih saka 200 karyawan lan model ewu. Jaringan pemasaran wis akeh nganti 40 negara ing saindenging jagad, lan mligine muter apik ing AUSTRALIA, UK, GERMANY, FRANCE, POLAND, JANPAN, Mexico, BRAZIL lan negara liya lan wilayah liyane.

Sukses Jiawei ora mung saka produk sing nduweni kualitas apik, lan kemampuan sing kuwat kanggo ngontrol biaya, nanging uga nindakake riset, nambah lan ngupayakake inovasi. Nggawe tim perancang profesional, tuku peralatan produksi maju lan nyetel sistem manajemen standar supaya kita njaga kapasitas persaingan sing kuat lan kecenderungan ngetren sing suwe sajrone taun-taun.

Ing 2018, pabrik kita wis lulus Sedex Audit. kapasitas produksi bulanan kita nganti 30 dening 40 kontaner HQ.

"Pelanggan dhisik, Adhedhasar layanan, Eksploitasi lan Inovasi, Ngayuh kualitas tinggi" yaiku pedoman lan prinsip kita. OEM uga kasedhiya kanggo kita. Kanthi sambutan kanthi nyenengake para pelanggan saka omah lan ing luar negeri kanggo nggawe kerjasama lan nggawe masa depan sing padhang karo kita bebarengan.

about2

Budaya Perusahaan