Banana Ponggawa

  • Artificial banana tree for indoor decoration PEVA leaf

    Wit gedhang artifisial kanggo hiasan njero ruangan godhong PEVA

    Wit gedhang artifisial kanggo hiasan njero ruangan godhong PEVA
    Jeneng: wit gedhang Ponggawa
    Item: JWS2648-1
    Dhuwur: 180cm
    Paket: 195x45x28 / 2pcs
    NW: 5 kg saben pcs
    GW: 11 kg saben karton
  • Office Decorative Artificial Travelers Banana Tree Plastic Birds of Paradise Plants With Pot

    Pelancong Ponggawa Dapur Ponggawa Banana Plastik Burung Tanduran Pirdaus Kanthi Pot

    Jeneng Product Traveling Banana Item Code JWS3017 Material Material + Plastik Grosir omah omah hiasan kembang potted Colour Tembung Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Perdagangan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman wektu 15-30 dina lan miturut order order Feature Top grade artifisial sing dirancang, Godhong luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan kanggo ngendi wae Paket 170 × 18 × 18 / 2pc ...
  • Cheap artificial plant online artificial tropical plants big leaf artificial plants

    Tanduran Ponggawa murah online tanduran tropis godhong gedhe saka tanduran godhong

    Jeneng Produk Kod Barang Banana JWS2648-1 Bahan PEVA + Gaya plastik Grosir omah hiasan kembang potted Werna warna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan pelanggan logo Pangiriman wektu 15-30 dina lan miturut jumlahe pesenan Fitur pokok wit kelas gawean khusus sing dirancang, Godhong luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan kanggo ngendi wae Paket 170X30X26 / 2pcs Dhuwur ...