FAQ

FAQ

PITUKSAN PANGGILAN

Apa istilah sampeyan ngemas?

Umume, kita nggawa barang-barang ing kantong poly lan karton coklat.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, imbangan marang salinan B / L utawa sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge mbayar imbangan.

Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

Umume, wektu 30 nganti 45 dina suwene 40HQ sawise nampa pembayaran luwih awal. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar sampeyan.

Apa kebijakan conto sampeyan?

Kita bisa nyedhiyakake conto, nanging para pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?

Ya, kita duwe tes 80% sadurunge pangiriman.

Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?

1.Kita njaga rega kualitas lan kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk bathi;

2. Kita ngajeni saben pelanggan minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo kanca-kanca, ora preduli saka ngendi tekane.

Logistik?

SEA AIR EXPRESS

Katentuan pambayaran?

T / TL / C Western Union ALIBABA ASSURANCE TRADE.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?