• grt (3)
  • z
  • grt (2)
  • 01
  • 02
  • IMG_2565

Zhejiang Jiawei Arts & Crafts Co, Ltd minangka produsen lan ekspor tanduran lan wit buatan, Dumunung ing kutha Dongyang, Zhejiang, China. Produk utama kita kalebu wit Sawit Ponggawa, wit pring, wit klapa, wit pisang, tanduran Dracaena, tanduran Orchid lan tanduran Monstera lsp.

Diadegake ing taun 2003, pabrik ana 26000 area konstruksi persegi lan ruangan showroom meter persegi 400. Nganti 16 ewu, pabrik kita saiki duwe luwih saka 200 karyawan lan duwe model ewu. Jaringan pemasaran wis akeh nganti 40 negara ing saindenging jagad.


  • 1
  • AKCES-
  • cmp
  • coppel
  • EMERANCAN
  • PS
  • ESSENTIAL
  • FA
  • FAMILY-LIFE CO.,LTD
  • KDG----logo-Black&White
  • logo-birendy
  • SIENA
  • TENKEN
  • Vidaxl
  • Bunnings