Bambu Ponggawa

  • Hot selling green real touch for home decoration artificial bamboo leaves plants natural bamboo trunk bonsai

    Hot sentuhan ijo sing nyata kanggo dekorasi omah pring tiruan godhong tanduran bonsai bambu alam alami

    Jeneng Produk Kode Barang Bambu JWT2747 Kain Bahan Bambu Gaya Grosir omah kembang hiasan pot kembang wit Werna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan kanggo ngendi wae Paket 140 × 38 × 19 / 4pcs Dhuwur ...
  • China factory direct artificial plant high quality artificial bamboo tree for decoration

    Pabrik China langsung nandur tanduran pring tiruan kanthi kualitas hiasan kanggo hiasan

    Jeneng Produk Kode Barang Bambu JWT2424 Kain Bahan Bambu Gaya Grosir omah kembang hiasan pot kembang wit Werna Pembayaran Hijau L / C, T / T, Western Union, Perdagangan perdagangan Alibaba Logo Tampa pelanggan logo logo Pangiriman kira-kira 15-30 dina lan miturut menyang pesenan jumlahe Fitur Top wit buatan sing digawe khusus Daun khusus, luwih nyata digawe saka PEVA Kanthi gagang apik, lan katon apik Paesan apik ing endi wae Paket 165 × 38 × 19 / 8pcs Dhuwur ...