Hot sentuhan ijo sing nyata kanggo dekorasi omah pring tiruan godhong tanduran bonsai bambu alam alami

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Jeneng Produk Bambu
Kode Item JWT2747
Materi Kain + Bambu
Gaya Grosir wit potted kembang ing omah
Werna Ijo
Tembung pembayaran L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba
Logo Ditampa logo pelanggan
Wektu pangiriman Udakara dina 15-30 lan miturut jumlah pesenan sampeyan
Fitur Wit artifisial kelas ndhuwur
Desain khusus, luwih realistis
Godhong digawe saka PEVA
Kanthi gagang sing apik, lan tampilan sing apik
Dekorasi sing apik kanggo ngendi wae
Paket 140 × 38 × 19 / 4pcs
Dhuwur 120cm
Moq 80pcs
Gunakake Omah, kantor, Dekorasi Hotel

 

Aplikasi:

Hotel, Omah, Taman, Omah, Kamar, Bandara, Pernikahan, Restoran, kantor, lan sapiturute. Produk iki digunakake ing macem-macem adegan kanggo dekorasi. Aplikasi taneman gawean bisa uga ujar banget. Luwih saka dekorasi omah dadi greening kutha lan greening umum. Iki main kanthi tujuan hiasan sing penting. Salah sawijining bahan hiasan sing paling populer ing pasar. Tanduran simulasi populer banget amarga pengaruh landskap sing kuwat. Ing wektu sing padha, uga duwe efek efek jangka panjang, ora perlu njaga lan ngurus, lan luwih gampang nyorot tema sing bakal diwartakake. Iki nggunakake kombinasi tanduran lan tembok ing produksi, nggabungake tanduran lan kembang sing beda miturut kahanan sing nyata. Amarga cara manufaktur sing gampang lan trep ing tembok tanduran simulasi, cepet dadi unsur penting saka tren hiasan ruangan lan ruangan. Dadi saiki akeh desain landskap wis mulai nggabungake faktor sing niru tanduran tiruan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •