Cara Pangopènan

Kita kabeh ngerti manawa tanduran nyata butuh pangopènan, lan kembang buatan wit tiruan uga butuh pangopènan. Ayo ringkes ngenalake babagan perawatan babagan tanduran tiruan.

Tanduran tiruan digawe saka produk kimia sawise sekring, duwe karakter sing padha karo produk plastik, sing pertama kanggo nyegah suhu sing dhuwur, supaya aja nganti nyelehake peralatan lan instrumen suhu sing dhuwur, ing kasus ubah bentuk tanduran lan gawean discolorasi kanthi suhu sing dhuwur. Kembang buatan sawise dienteni, kita bisa ngumbah nganggo banyu banjur pangatusan alami supaya dibuwang ing srengenge sawise ngumbah, saengga bisa nyegah warna kembang tiruan. Yen tanduran ditutupi lapisan bledug Sajrone proses penempatan normal, kita mung kudu ngusir godhong bledug kanthi andhuk sing teles. Yen godhong bisa dicopot, kita uga bisa njupuk godhong mudhun lan mbilas nganggo banyu Ngenteni supaya garing kanthi alami lan pasang maneh. Yen batang iku bledug, mung entek nganggo andhuk sing teles. Yen godhong tiba, kita bisa nggunakake pelekat cair panas kanggo nunjuk menyang posisi sisipan banjur lebokake godhong maneh ing panggonan. Sawise adhesive adhem panas bakal ilang, godhong bakal tetep. Yen sawetara bagean ing cabang ngayun lan mudhun utawa ngiwa lan nengen, mula kita nemokake simpul aktif, banjur nggunakake kuku wesi kanggo ndandani titik aktif iki, supaya cabang ora bakal guncang lan luwih aman. Yen cabang cilik ing batang gedhe, kita bisa nggunakake pistol kuku udhara kanggo ndandani cabang cilik lan ndandani kanthi pucuk sing luwih gedhe .Ing pangoposan cabang, disaranake ora supaya wong narik cabang lan godhong, supaya ora tiwas. Popular ing pasar ana akeh minyak wangi sing gawean, kita bisa milih siji sing disenengi, panggunaan khusus, minyak wangi disemprotake ing bal katun kanthi bungkus kertas warna bumi banjur dilebokake ing oyod tanduran tiruan, nyelehake sawetara godhong garing ing ndhuwur wernane katun, saengga bisa nutupi bal katun lan bisa nggawe wangi terus ora diremesake .nalika, efek kudu miturut kualitas minyak wangi sing sampeyan tuku lan wektu sing efektif diputus.


Wektu kirim: Mei-29-2020