Penjualan panas Pabrik palem plastik pabrik wit sawit kanggo hiasan njero ruangan

Keterangan Singkat:

Wit wit palem lan tanduran kanggo hiasan
Jeneng: wit sawit buatan
Item: JWS3068
Dhuwur: 160cm
Paket: 180x21x21 / 2pcs
NW: 3,5 kilogram pcs
GW: 8 kg saben karton


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Jeneng Produk Sawit
Kode Item JWS3068
Materi Kain + Plastik
Gaya Grosir wit potted kembang ing omah
Werna Ijo
Tembung pembayaran L / C, T / T, Western Union, jaminan perdagangan Alibaba
Logo Ditampa logo pelanggan
Wektu pangiriman Udakara dina 15-30 lan miturut jumlah pesenan sampeyan
Fitur Wit artifisial kelas ndhuwur
Desain khusus, luwih realistis
Godhong digawe saka PEVA
Kanthi gagang sing apik, lan tampilan sing apik
Dekorasi sing apik kanggo ngendi wae
Paket 180 × 21 × 21 / 4pcs
Dhuwur 160cm
Moq 80pcs
Gunakake Omah, kantor, Dekorasi Hotel

Aplikasi:

Hotel, Omah, Taman, Omah, Kamar, Bandara, Pernikahan, Restoran, kantor, lan sapiturute. Produk iki digunakake ing macem-macem adegan kanggo dekorasi. Aplikasi taneman gawean bisa uga ujar banget. Luwih saka dekorasi omah dadi greening kutha lan greening umum. Iki main kanthi tujuan hiasan sing penting. Salah sawijining bahan hiasan sing paling populer ing pasar. Tanduran simulasi populer banget amarga pengaruh landskap sing kuwat. Ing wektu sing padha, uga duwe efek efek jangka panjang, ora perlu njaga lan ngurus, lan luwih gampang nyorot tema sing bakal diwartakake. Iki nggunakake kombinasi tanduran lan tembok ing produksi, nggabungake tanduran lan kembang sing beda miturut kahanan sing nyata. Amarga cara manufaktur sing gampang lan trep ing tembok tanduran simulasi, cepet dadi unsur penting saka tren hiasan ruangan lan ruangan. Dadi saiki akeh desain landskap wis mulai nggabungake faktor sing niru tanduran tiruan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •